Sök Volati Management Program

Vill du utvecklas och växa tillsammans med oss – sök Volatis ledareutvecklingsprogram.

Är du examinerad ekonom eller ingenjör med goda studieresultat, har 1-3 år relevant arbetslivserfarenhet och är intresserad av att vara med om en spännande resa med stort fokus på lärande, kan du vara den vi söker.

Nästa Volati Management Program startar under hösten 2019. Programmet löper över ca 18 månader och är uppdelat på tre projektplaceringar, två perioder i två av våra affärsenheter och en på huvudkontoret hos Volati. Parallellt med projektarbetet i affärsenheterna får du en introduktionsutbildning i strategi och ledarskap. En av de två affärsenheterna kommer att bli ditt "målbolag", vars VD blir din mentor och där du kommer att fortsätta arbeta i en ledande befattning när programmet är slut. Du får också personlig coachning av Volatis ledning.

Några tidigare deltagare i Volati Management program

Niklas Gustavsson, Caroline Sjödahl, Pontus Ljungblad, Hanna Pettersson och Oskar Persson

Niklas Gustavsson, Caroline Sjödahl, Pontus Ljungblad, Hanna Pettersson och Oskar Persson

Framtidens ledare - gör skillnad för sig själv och andra

På Volati har vi alltid trott på enskilda högpresterande individers förmåga att åstadkomma förändring. Vi har nu möjlighet att satsa omfattande resurser och tid för att få dig redo för den utmaning som väntar. Vi ser dig inte bara som viktig för "ditt" bolag och att det ska nå sin fulla potential, utan för hela Volatis framtida utveckling.

Volati Management Program kan liknas vid ett klassiskt traineeprogram men med ambitionen att de tre personer som påbörjar programmet, inom ett par års sikt, inte bara ska hamna i en linjeroll med ledarskap, utan även i den yttersta ledningsgruppen i någon av dotterkoncernerna. Väcker detta en positiv och pirrande känsla av att kunna bidra och vara med och driva ett bolag med en omsättning på flera hundra miljoner så kan du vara vår nästa talang. Det är precis en sådan attityd vi söker!

Du kommer inte att vara ensam

Vi söker inte bara en person för att delta i vårt Management Program, utan vi vill ta in upp till tre personer som ska göra denna resa tillsammans. Ni kommer att knyta ett nära band till varandra utöver med era egna "hemmabolag" samt utbyta erfarenheter och lärdomar sinsemellan när ni träffas både under mer formella och informella tillfällen. Ni är inte bara enskilt viktiga för era respektive bolag, utan tillsammans en viktig kugge för hela Volatis framtida utveckling.

Har du kvalitéerna vi söker?

Vi på Volati vet att ambitiösa, affärsintresserade och klipska personer kommer från alla olika sorters bakgrunder, privat som professionellt. Med största ödmjukhet har vi samtidigt bildat oss en uppfattning vad vi tror kan vara rätt förutsättningar för att lyckas väl hos oss.

Vi tror därför att du som söker:

  • Är examinerad ekonom eller ingenjör med goda studieresultat.
  • Har 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet (före, under eller efter dina studier).
  • Identifierar dig starkt med egenskaper som driven, mogen, självgående, intresserad av affärer, hög arbetskapacitet, analytisk, självsäker, jordnära och social.

Vi ser fram emot och välkomnar din ansökan!

Ansökan

Spontanansökan kan sändas in till info@volati.se. Kontaktuppgifter inför 2019 års VMP program kommer uppdateras under våren 2019. Vi arbetar med löpande urval så ansök genom att skicka CV, personligt brev samt universitetsbetyg.

Vi ser fram emot och välkomnar din ansökan!

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.

Våra affärsområden

Volati är en industrigrupp organiserade i de fyra affärsområdena Handel, Konsument, Industri och Akademibokhandeln.

Inbjudan telefonkonferens

Volati publicerar sin bokslutskommuniké och inbjuder till en presentation vid en webbsänd telefonkonferens.

För investerare

Vi förser investerare, analytiker och andra intresserade med tydligt och aktuell finansiell information.